Tidigare uppdrag


 

Konstprojekt med sommarjobbare i Skärholmen 2018

 

Jag är otroligt stolt för det arbete som utförts!

 

Under 6 veckor har 20 ungdomar från Skärholmsområdet jobbat under ledning av mig med att skapa detta konstverk.

 

Det har varit en exceptionellt varm period och det har varit ännu varmare inne i simhallen. Vi har kämpat och svettats men tagit fram det resultat ni kan se på bilderna. Det är ungdomarna själva som tagit fram motiven under min konstnärliga ledning.

 

Stort tack till alla deltagare och till Skärholmens Sim- och Idrottshall, Stockholms stad och Stockholms konst som gjort detta möjligt.

 

Kom och titta på ungdomarnas undervattensvärld nästa gång ni simmar här i Skärholmen! 

 


50 inspiration


Leifs rum


Ayos rum


Portvakt

Vill ge ditt barn ett personligt rum som lockar till kreativitet? Skapa en inbjudande vestibul? En vägg med vackra detaljer eller ett originellt motiv?

Jag erbjuder dekormåleri till såväl privatpersoner som till exempel skolor, förskolor, fritidsgårdar, organisationer och företag. Det kan handla om enstaka dekorationer, om att måla barnrum eller om annan typ av dekormåleri på hela väggar.

Jag kan måla utifrån en beställning på ett bestämt motiv men jag kan också själv komma med förslag på figurer, motiv och dekorationer. Dessutom har jag erfarenhet av att leda grupper i olika former av kollektivt skapande och därför arbetar jag också gärna i inkluderande processer. 

 Jag är förstås också öppen för att arbeta med dekormåleri på andra ytor än väggar, till exempel på postlådor och möbler.