Jag erbjuder tjänster inom offentliga konstnärliga uppdrag, dekorationer och utsmyckningar. Förutom muralmålningar och mosaik erbjuder jag även arbete med konstnärlig planering och dekoration av utomhusmiljöer t ex bänkar och skulpturer.Skisser som skulle kunde fungera för offentliga platser.

Tidigare uppdrag

Mosaikprojekt svalan

I samarbete med konstnären och konstpedagog

Anna Viklund. Gottsunda,

Uppsala. Maj september 2023.


Konstverk skapat med samarbete av särskoleelever från Ekhammarskolan. mars 2023.

I ett samarbete mellan grundsärskolan, Skapande skola, kulturscen Upplands-Bro, servicegruppen och konstnären Raul Leon finns nu ett nära fem meter långt konstverk i nedre foajén i Ekhammarskolan.

 

Mer info om arbete klicka här.

 

 Länken i Upplands-Bro kommun


Mosaik projekt Mandalas

I samarbete med konstnären och konstpedagog Anna Viklund och folk från Gottsunda område, Gottsunda, Uppsala. Juni-juli 2022

 


Mosaikprojekt Jenny Lind

I samarbete med konstnären och konstpedagog Anna Viklund. Gottsunda, Uppsala. April-maj 2022. 

ORO

Beskrivning av verk

Under en tre månader lång arbetsprocess i pilotprojektet “återbrukskonst” approprierade konstnärerna Raul Leon Alvarez och Vilde Stampe orons konceptuella och estetiska essens för att sedan återskapa sin egen nutida oro tillverkad av återbrukat material, alltså skräp. 

Konceptuellt hoppas konstnärerna att deras stora ORO utstrålar lycka och tar bort onda andar i dessa svåra tider i vårt samhälle.

Måtten på konstverket är cirka 350 cm (bredd) * 370–390 cm (höjd). 95 procent av det använda materialet kommer från Återbruket i Skärholmen, Sätra återvinningscentral, Skärholmens centrum, samt skräp som konstnärerna själva plockat och hämtat runt om i Skärholmen. I processen med att ta fram konstverket har konstnärerna haft hjälp av barn, ungdomar och vuxna från Skärholmen stadsdelsområde.

 

Var finns konstverket nu?

 

Från den 17 december 2021 till den 30 mars 2022 kommer konstverket ORO att hänga i taket på Skärholmens centrum. Efter den 30 mars har konstverket ingen permanent plats. Projektet möjliggjordes tack vare ett samarbete mellan Skärholmens stadsdelsförvaltning, SKHLM Skärholmens centrum och Återbruket (SVOA).


I Samarbete med Remakebolaget, konstprojektet  i Gubbängen 2020

 

Remakebolaget fick ett uppdrag av Familjebostäder att skapat konst i mosaik på en fasad som tidigare var utsatta för mycket klotter.

 

Resultatet var sex mosaikrutor med temat Dåtid-Nutid-Framtid placerade på fasaden. 

 

Mer info:

https://via.tt.se/pressmeddelande/idag-kl-1300-invigning-av-konst-i-gubbangen?publisherId=3235891&releaseId=3278589

 


I Samarbete med Remake Bolaget en mosaik på golv,Pickwick Restaurang & Pub

 2018


https://www.stockholmdirekt.se/nyheter/skarholmens-sommarjobbare-smyckade-simhallen/reprhg!Rvr6NYbNNWmsajxJXmVg/?fbclid=IwAR3iOuzrzK6FAsI9Gy7bIZqBnrUOhcacqqE-0E54Htm8x0hoKUQenclmwgY

 

Konstprojekt med sommarjobbare i Skärholmen 2018

 

Jag är otroligt stolt för det arbete som utförts!

 

Under 6 veckor har 20 ungdomar från Skärholmsområdet jobbat under ledning av mig med att skapa detta konstverk.

 

Det har varit en exceptionellt varm period och det har varit ännu varmare inne i simhallen. Vi har kämpat och svettats men tagit fram det resultat ni kan se på bilderna. Det är ungdomarna själva som tagit fram motiven under min konstnärliga ledning.

 

Stort tack till alla deltagare och till Skärholmens Sim- och Idrottshall, Stockholms stad och Stockholms konst som gjort detta möjligt.

 

Kom och titta på ungdomarnas undervattensvärld nästa gång ni simmar här i Skärholmen!


Målning-mosaik i Fagersjo

Resultatet av jobbet, Genom Remakebolaget som co-handledare för sommarjobbande ungdomar.


Muralmosaik i Rågsved

Genom Remakebolaget som handledare för sommarjobbande ungdomar
Muralmosaik, Sätra Återvinningscentral i Skärholmen

Genom Remakebolaget som verksamhetsutveklare och konstnärlig ledare för projektet


Casabar i Pirates club, Bamako, Mali

Uppbyggnad och inredning av en bar i Bamako med enbart naturliga material. Intill denna bar gjorde jag även inredningen till en terassrestaurang samt ytterligare en bar i form av ett piratskepp.